Welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hemmen
Informatie
Email

ZONDAG 23 SEPTEMBER 2018 15.00 UUR  

Hervormde Kerk Hemmen

Wilt u geďnformeerd worden over de concerten mailt u dan naar concerten@hervormdegemeentehemmen.nl
Claudia y Manito

‘Arpamor’

Claudia y Manito hebben een  repertoire van muziek en liederen uit het Latijns-Amerikaanse continent. Claudia speelt de instrumentale stukken op de  Paraguayaanse Harp.  Deze harp is een Zuid Amerikaanse variant op de klassieke harp. Op dit prachtige instrument speelt zij melancholische  zamba’s , ritmische tango’s en stukken uit Paraguay en Venezuela. Daarnaast zingt Claudia een aantal Spaanstalige liederen; hierbij begeleid zij zichzelf op gitaar. Met haar zwoele stemgeluid treft ze het juiste gevoel wat deze muziek in zich draagt. 
Met gevoelige fraseringen en tot de verbeelding sprekende improvisaties  staat gipsygitarist Manito haar muzikaal terzijde.  Manito speelt naar eigen zeggen zoals de wind waait en de sterren staan. Zijn naam is een directe verwijzing naar de gitaarlegende Manitas de Plata.
Het concertprogramma heeft de titel ‘Arpamor’; vrij vertaald betekent dit : liefde voor de harp

Toegang 10 euro
Kinderen tot 12 jaar 5 euro
U kunt voorafgaand aan het concert kiezen voor een speciale concertlunch bij Brasserie Heerlijkheid. De kosten hiervoor zijn exclusief kaartje € 17.50 Tel: 0488849172. Op dit nummer is het mogelijk kaartjes te reserveren.