Gemeentenieuws

Pastoraal bezoekwerk
Verheugd heeft de kerkenraad gereageerd op de toezegging van Charlotte van Kooy om pastoraal bezoekwerk te gaan doen in onze gemeente. Op zondag 3 juni zal Charlotte zal bevestigd worden. Daarna zal zij in overleg met de ouderlingen een aantal adressen krijgen van mensen die bezocht zullen worden. We hopen en wensen Charlotte toe dat ze het bezoekwerk met plezier zal doen!

Examens
Ondertussen hebben veel jongeren hun examens achter de rug en is er voor hen een periode van vrijheid aangebroken. Sommigen misschien in spanning of ze het examen wel of niet gehaald hebben; anderen volkomen relaxed omdat ze wel weten dat de benodigde punten binnen zijn. Maar voor iedereen zal het toch een hele opluchting zijn als het felbegeerde papiertje van het diploma binnen is. In ieder geval voor alle ouders/verzorgers/grootouders die erbij betrokken zijn! Voor de jongeren, ook in onze gemeente, die geen examens doen, is het nog even doorzetten om de laatste ruk van het schooljaar te maken en goed door te komen. Succes gewenst allemaal!!!

Meer informatie over gemeentenieuws zie kerkinformatie op pagina Gemeente