Welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hemmen
Informatie
Email
Overige berichten


 
 
 
 
 
 
 
Jij telt mee! - Vakantie Bijbel Week 2023

Het lijkt nog ver weg, maar voor we het weten is het weer augustus en vindt de 52e Vakantie Bijbel Week plaats. Ook dit jaar willen we weer gebruik maken van het thema van de HGJB: Tel maar mee!

Als we alles bij elkaar optellen (Tel maar mee!) wat er in de Bijbel over God geschreven staat, dan ontdek je steeds meer over Wie Hij is. God wil een relatie met mensen. De Bijbel laat zien hoe Hij dat doet. De Bijbel leert ons dat God trouw is en dat Hij ook te vertrouwen is. Met een optelsom aan Bijbelverhalen mogen we ook deze VBW de kinderen hierover vertellen, zodat de kinderen meer en meer ontdekken Wie God is en ook voor hen wil zijn. Hij is Dezelfde God als de God van de Bijbel, want Hij verandert niet. We mogen de kinderen vertellen dat God doet wat Hij belooft, dat Hij hun leven (altijd en overal) in Zijn hand heeft en dat elk mensenkind bij Hem mag horen.

De Bijbeltekst die we de kinderen aan gaan leren is:
Liefdevol en genadig is de HEER, Hij blijft geduldig en groot is Zijn trouw!’ Psalm 103:8

Wat een geweldige boodschap mogen we de kinderen mee gaan geven!

Wil je dit jaar meehelpen met de voorbereidingen of tijdens de week zelf? Dan horen we dat heel graag! Je kunt hiervoor contact opnemen met Bertine van Rinsum, via info@vbw-zetten-nl of 06-19015802
Financiële hulp is ook van harte welkom! We willen de VBW graag zo laagdrempelig mogelijk houden en vragen daarom geen entreegeld. Wilt u ons steunen? Dat kan door een gift over te maken naar NL 77 RBRB 0789352540 t.n.v. St. Vakantie Bijbel Week Zetten. Alvast hartelijk dank.


Open dag Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg

Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg bestaat 30 jaar. Op de Open dag van D.V. 3 juni 2023 willen we bij dit jubileum stilstaan. We doen dit aan de hand van een ‘proeverij’ van Herberg-activiteiten. Het wordt een dag van terugblikken, meedoen en vooruitblikken door workshops, rondleidingen, muziek en ontmoeten. We willen God danken voor deze plek en voor de zegen die zoveel gasten gedurende deze jaren hebben ervaren. De Open dag vindt plaats op het terrein van PDC de Herberg, Pietersbergseweg 19, Oosterbeek van 13.30-16.00 uur.
We nodigen u uit om (opnieuw) kennis te maken met wat PDC de Herberg als huis van de kerk in deze tijd te bieden heeft. Van harte welkom! We vinden het fijn als u zich aanmeldt via info@pdcdeherberg.nl. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.pdcdeherberg.nl